FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z przejazdami RBacha & Traxxa95
Autor Wiadomość
Kamil 
znawca
Miedziak ;]

Wysłany: 21-09-2014, 14:36   Problem z przejazdami RBacha & Traxxa95

Witam.

Mam problem z działaniem paczki przejazdowej autorstwa Radka i Kuby. Skonfigurowałem wszystko poprawnie wg opisu na stronie Radka i niestety szlabany oraz sygnalizacja nie działają. Gdzie popełniłem błąd?

ryszard
znawca

Wysłany: 21-09-2014, 14:40   

Pokaż obrazek, my nie jasnowidze.

Traxx95
trainz

Wysłany: 21-09-2014, 14:46   Re: Problem z przejazdami RBacha & Traxxa95

Kamil napisał/a:
Witam.

Mam problem z działaniem paczki przejazdowej autorstwa Radka i Kuby. Skonfigurowałem wszystko poprawnie wg opisu na stronie Radka i niestety szlabany oraz sygnalizacja nie działają. Gdzie popełniłem błąd?

Spróbuj zamknąć przejazd z kontenera - tak sprawdzisz konfigurację przejazdu pod kątem nazw. Jeśli to jest ok to sprawdź wczytanie triggerów do kontenera i ich rozmieszczenie. Jeśli to też jest poprawnie wszystko powinno działać. Jak dalej nie pójdzie to możesz podesłać mi na pw zobaczymy o co chodzi ;-)

Edit: W geodecie przy zapisie czasem elementy potrafią zgubić nazwy - sprawdź w maszyniście na minimapie czy nazwy obiektów się wyświetlają.
Ostatnio zmieniony przez Traxx95 21-09-2014, 14:52, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu