Swojego czasu korzystając z Wielkiego Spisu Linku na stronach naszych zachodnich sąsiadów znalazłem trochę sprzętu wojskowego, ludzie i inne budowle związane z wojskowością też tam były.
Może jeszcze aktualne, z tym że nie pamiętam już na której to było.
Poszukuję pojazdów wojskowych współczesnych - czołgi, transportery, JEEPy, hammery, etc., które pasowałyby do naszych platform. Mam tylko Leoparda, STARy i nic więcej.
Kiedyś potrzebowałem paru bunkrów które mogłyby uchodzić za takie z okresu II wojny światowej i kopalnie takich dodatków znalazłem na forach - stronach z dodatkami u naszych zachodnich sąsiadów. Parę z nich pobrałem - na zapas.
Nie sprawdzałem czy pasują do naszych platform.
Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 880 Skąd: Poznań
Wysłany: 27-10-2015, 10:27
Na DLS wpisz autora arraial i zaznacz produkt. Jest tam kilka fajnych pozycji jak np. czołgi i samochody całkiem ładnie wykonane,tylko musisz posprawdzać jak się to ma do naszych platform.
Kiedyś - jeszcze zanim powstała 443Z Samplaira, oraz Leopard rysztura do niej - zrobiłem sobie z paczki pojazdów wojskowych od red_sharka kilka produktów: T-72, BWP-1, oraz BRDM-1.
Aktualnie paczka pojazdów "НАША АРМИЯ" red_sharka jest dostępna na forum trainzup: http://forum.trainzup.net...hp?t=115&page=5
W PEV AssetX "zdjąłem" anteny tym pojazdom, a w BWP-1 również przeciwpancerny pocisk kierowany Malutka.
W platformie 426Z musiałem "schować" za pomocą wyżej wymienionego programu kłonice:
_________________ TRS2006 EK build 3092, TC 3323, TS2010 49933, TS12 49922
Mapka Kaczyce-Manowce dostępna w archiwum TrainzMaps