Pomógł: 98 razy Wiek: 37 Dołączył: 04 Cze 2009 Posty: 2250 Skąd: spod Ostrołęki
Wysłany: 09-02-2016, 22:05
Proszę zwracać uwagę na dział forum, w którym umieszcza się temat. Teraz przeniosłem gdzie jego miejsce, ale następne będą kasowane a autor adekwatnie nagrodzony.
Pomógł: 105 razy Wiek: 41 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 5362 Skąd: Warszawa
Wysłany: 10-02-2016, 12:38
No ale sam sobie odpowiedziałeś na zadane pytanie i to w pierwszym wpisie. Nawet sam podlinkowałeś skrin z lokomotywą w Trainz o którą pytasz czy została zrobiona do trainz - tak, to właśnie ona, jak widać została zrobiona (nawet widać że na najnowszej wersji mojego modelu co oceniam po detalach i geometrii pudła).
No ale sam sobie odpowiedziałeś na zadane pytanie i to w pierwszym wpisie. Nawet sam podlinkowałeś skrin z lokomotywą w Trainz o którą pytasz czy została zrobiona do trainz - tak, to właśnie ona, jak widać została zrobiona (nawet widać że na najnowszej wersji mojego modelu co oceniam po detalach i geometrii pudła).
Tak tylko że mi chodziło o to czy jakiś polski autor go wykonał a nie czeski , lokomotywa wykonana przez czeskiego producenta jak na razie jest nie dostępna do downloadau
ale co za różnica czy jest zrobiona przez polskiego autora czy czeskiego?
żeby wykonać repaint, trzeba uzyskać zgodę autora modelu, to raz a dwa nie robi sie dubli malowania
ale co za różnica czy jest zrobiona przez polskiego autora czy czeskiego?
A taka że z Czechem się trzeba jakoś dogadać (mieć konto tam gdzie on jest zarejestrowany) a jeśli producentem był by Polak to teoretycznie u nas na forum jest zarejestrowany
PMT taką zrobił, ale że usunął swoją stronę to nie wiem gdzie teraz można go pobrać... O ile się nie mylę to PMT udostępnił paczkę swoich dodatków w swoim temacie ale widzę ze link już nie działa, odezwij się do Kudłatego może go ma
_________________ "Małymi kroczkami do wielkich rzeczy tylko uparty trening tworzy mistrza"