Witam,
W Kętrzynie jest niezwykle charakterystyczna budowla, która rzuca się w oczy przy przejeździe pociągiem - Bazylika Św. Jerzego. Olbrzymi średniowieczny budynek widoczny z daleka z obu stron wjazdu do Kętrzyna. Nie mogę olać takiej budowli na swojej mapie, więc proszę was o info, czy znacie jakiekolwiek podobne budowle do Trainza, którymi mogę zastąpić tą bazylikę?
no ja mam zamek w Trokach. Bazler go chyba trochę odchudzał. Ten akurat nie jest modułowy a waży tyle że chyba cała Mapa PL mniej waży ;). Poza tym mam kilka zamków, katedr, bazylik....oscreenuję dzisiaj co mam i przedstawię, ale to wieczorem
Jamal, z tego co mam najodpowiedniejszy wydaje mi się ten zamek po lewej. Warto by ciut sczerwienić tekstury dachu, po prawej wspomniany zamek w Trokach, ale jest to jeden dodatek - poza tym jest zbyt wielki i chyba się nie nada. Nie wspominając o wadze. Jeśli by Cię ten zamek interesował to daj znać.