Wysłany: 18-06-2011, 21:38 EU06-01 - Błędy i ostrzeżenia w TS2010
Cześć :)
Dzisiaj przerzucam się na nowszą wersję gry a mianowicie TS2010 i po zainstalowaniu mam czerwony wykrzyknik i błędy są następujące:
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury '4e_lamp/4e_lamp.texture' dla siatki'4e_lamp\pb0.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury '4e_lamp/4e_lamp.texture' dla siatki'4e_lamp\pb1.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury '4e_lamp/4e_lamp.texture' dla siatki'4e_lamp\pb2.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury '4e_lamp/4e_lamp.texture' dla siatki'4e_lamp\tb0.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury '4e_lamp/4e_lamp.texture' dla siatki'4e_lamp\tb1.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury '4e_lamp/4e_lamp.texture' dla siatki'4e_lamp\tb2.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury '4e_body/4e_lamp.texture' dla siatki'4e_body\pb2.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury '4e_body/4e_lamp.texture' dla siatki'4e_body\tb2.im'.
da się to jakoś naprawić ??
czekam na szybką odpowiedz.
Przeczytałem te tematy i dalej nie wiem jak rozwiązać mój problem to samo mam z kabiną od MarcinaST43 tylko takie błędy:
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'obrotomierz_noc.texture' dla siatki'noc.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'amepromierz_noc.texture' dla siatki'noc.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'man2_noc.texture' dla siatki'noc.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'man1_noc.texture' dla siatki'noc.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'hasler_01_noc.texture' dla siatki'noc1.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'pulpit_01_noc.texture' dla siatki'kontrola_lampek.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'czern1_noc.texture' dla siatki'kontrola_lampek.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'zarowka_kabiny_noc.texture' dla siatki'zarowka_noc.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'pulpit_01_noc.texture' dla siatki'czuwak_light_on.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'czern1_noc.texture' dla siatki'czuwak_light_on.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'pulpit_01_noc.texture' dla siatki'przywolawcza_light_on.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'czern1_noc.texture' dla siatki'przywolawcza_light_on.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'pulpit_01_noc.texture' dla siatki'temp_wody_light_on.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'czern1_noc.texture' dla siatki'temp_wody_light_on.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'pulpit_01_noc.texture' dla siatki'wentylator_silnikow_on.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'czern1_noc.texture' dla siatki'wentylator_silnikow_on.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'pulpit_01_noc.texture' dla siatki'silnik_spalinowy_light_01.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'czern1_noc.texture' dla siatki'silnik_spalinowy_light_01.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'pulpit_01_noc.texture' dla siatki'silnik_spalinowy_light_02_on.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'czern1_noc.texture' dla siatki'silnik_spalinowy_light_02_on.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'pulpit_01_noc.texture' dla siatki'sygnalizacja_pozarowa_on.im'.
Błąd: Nie znaleziono lub nie udało się wczytać tekstury 'czern1_noc.texture' dla siatki'sygnalizacja_pozarowa_on.im'.
Błąd: Znacznika '"' nie można użyć na kontenerze typu 'zbiajak_czuwaka_pomocnika_maszynisty'.